Az egészségügyben dolgozol? Töltsd ki kérdőívünket, vegyél részt a kutatásban!

Hírek

Az egészségügyben dolgozol? Töltsd ki kérdőívünket, vegyél részt a kutatásban!

A Magyar LMBT+ Medicina Társaság szeretettel meghív minden egészségügyi dolgozót az UNIDIV – Sokszínű Egység nevezetű Európai Bizottság Polgárok, egyenlőség, jogok és értékek programja által társfinanszírozott projektben történő részvételre. A projekt keretében kutatást folytatunk a különböző szakmák szexuális és nemi kisebbségekhez tartozó személyekkel kapcsolatos tapasztalatairól, attitűdjeiről, a jó gyakorlatokról és a képzési szükségletekről.

A projekttel kapcsolatos összes információ megtalálható a bejegyzés végén lévő linken. A kutatásban való részvétel teljességgel önkéntes és anonim.

Mivel jár a kutatásban való részvétel?
A kutatásban résztvevőknek olyan kérdéseket teszünk fel, melyek az LMBT+ betegekkel kapcsolatos tapasztalatokat, a témával kapcsolatos képzési szükségleteket hivatott felmérni. 

A kérdőív mellett folytatunk kvalitatív adatfelvételt is személyes interjúk és fókuszcsoportos beszélgetés formájában. Az interjúra / fókuszcsoportos beszélgetésre az alábbi e-mail címen várjuk a jelentkezést: info@lmbtmedicina.hu; az interjú kb. 45 percet, míg a fókuszcsoportos beszélgetés 1,5 órát venne igénybe.

A kérdőív ezen a linken érhető el.